Thomas Stenström

1883

5 augusti 2014

Hans första spelning på tivolit var mitt i en värmebölja och han fick publiken att utbrista i allsång till låten ”Slå mig hårt i ansiktet”.

Scen Lilla Scen
Publik900

19 maj 2017

Debut för Thomas Stenström på Stora scen. Hans hit ”Slå mig hårt i ansiktet” hade anmälts tidigare för den ansågs uppmana till våld. Texten var metaforisk var hans svar.

Scen Stora Scen
Publik3 000

17 maj 2019

Han började med att gå utmed kravallstaket och sen upp på scen när han uppträdde för tredje gången. Det hade ingen i publiken sett någon annan artist göra förut.

Scen Stora Scen
Publik3 000

15 september 2022

Han inledde med en akustisk show på Dansbanan för 800 gäster klockan 18 innan han intog Stora scen på kvällen. Efter första låten tänkte han presentera sitt band och for ut med ena armen i en vid gest varpå hans armbandsur lossnade och for iväg ut i publiken. Hans morfars guldklocka fick han mot alla odds tillbaka efter låten då den letade sig från upphittaren via publiken till en vakt som överlämnade den till Stenström.

När det var två låtar kvar hände nästa olycka. Han fick feeling och hoppade ner från den två meter höga scenkanten och skadade sig. Resten av konserten fick han sitta på en pall och åkte sen till sjukhus. På Instagram kunde man sen läsa: ”De säger att det är bruten. Jag säger att det är Rock´n Roll”.

Scen Dansbanan, Stora Scen
Publik6 000

2024